Close

Blog

Virtuele fietsexperience

In samenwerking met BigringVR hebben we het online platform uitgebreid met virtuele fietsroutes in VR. Heb je een favoriete coll of rit die je nog een keer virtueel zou willen fietsen? Laat het ons weten.

Read More
Er gaat niets boven Groningen

Wederom werden we verrast door deze prachtige locatie in het Noorden van het land. Een landelijk initiatief waarbij ouders van kinderen die in het ziekenhuis verblijven tegen een kleine vergoeding dicht bij hun kind kunnen overnachten.

Read More
Eten midden op de golfbaan?

Ja je leest het goed. Eén keer per jaar organiseert het Ronald McDonald Kinderfonds een 9-holes menu Benefiet golf toernooi. Als betrokken sub-sponsor mochten wij wederom het event in beeld vastleggen!

Read More
WK Archery Den Bosch

Wat een ludieke actievatie van Daelmans Stroopwafels vandaag bij het WK Boogschieten in Den Bosch. Meer dan 600 deelnemers uit alle landen van over de wereld zijn aanwezig. Inclusief de master uit de USA- Brady Ellison. He likes the #1 Dutch Stroopwafels and keeps pushing to the finals!

Read More
Hoge school……

Wat een mooi pand en leuke ontmoeting met een oud collega uit Voorburg. Deze locatie aan de Maas is niet alleen top maar ook de school zelf is erg leuk. Hopelijk kunnen we hier dit jaar meer van laten zien…..

Read More
Kopje van Bloemendaal

Erg bekend onder wielrenners maar minder bekend voor de rest van Nederland. Deze foto nam ik onderaan de ‘berg’ waar we in de buurt binnenkort een mooie virtuele tour mogen maken!

Read More
Belevenisboerderij Schieveen

Nooit geweten dat er in de buurt van Rotterdam zulke leuke plekjes zijn om met je kinderen of familie naar toe te gaan. Tijdens de opnamen van de VR tour kwam ik mijn nieuwe vriend ‘Gerry’ tegen…. Binnenkort is hij virtueel te bekijken in onze portfolio.

Read More
360º Video content

Naast virtuele tours zijn we nu ook in het bezit van de nieuwste 360 graden videocamera’s. Als pilot zijn we op pad gegaan voor het JBZ in Den Bosch. Bekijk de 1e impressie van de beeldkwaliteit en 360 graden vrijheid om de route van de hoofdingang naar de bushalte te bekijken.

Read More
X