Close

Stage bij White Paper!

Hoi! Mijn naam is Britt, ik ben 16 jaar en ga na de zomer naar het laatste jaar van de havo. Na dit jaar moet ik een keuze gaan maken in m’n vervolgstudie, ik zit te denken aan iets met film of muziek. Aankomende tijd wil ik me daar meer op gaan oriënteren. Via via kwam ik bij Pascal terecht, hier mocht ik een dagje meelopen bij een 3D opname. De 3D opname was voor het Ronald MC Donald huis. We begonnen de dag in het LUMC Leiden, waar het Ronald MC Donald huis een nieuwe afdeling heeft. Pascal was hier al begonnen aan de opname. Na deze opname liepen we naar een huis van het Ronald MC Donald huis, waar ouders van kinderen die in het ziekenhuis liggen kunnen verblijven. Daar begon de opname voor mij dus echt! Pascal legde me uit hoe de camera werkte en waar je op moet letten bij het filmen. We zijn ongeveer 3 uur bezig geweest met de opname. Pascal gaf me al snel de verantwoordelijkheid om zelf ook te filmen! Ik ben bij het hele filmproces geweest en heb hierdoor een duidelijk inzicht gekregen van hoe, wat en waar je op moet letten bij het filmen. De opdracht deed Pascal vanuit social enterprice,  dat houd in dat hij deze opdracht onbetaald deed om het goede doel te steunen. Ik vond het mooi om hier deel vanuit te maken! Ik vind het super tof dat ik een dagje kon meelopen en er zijn zeker dingen voor me verduidelijkt!