Close

Wat is een virtuele 3D tour?

Een virtuele tour is een realistische weergave van een omgeving waarbij de bezoeker de mogelijkheid heeft om interactief rond te kijken en te bewegen alsof hij/zij daadwerkelijk op de locatie is. De bezoeker bepaalt zelf in welke richting hij/zij beweegt, rondkijkt en de tour virtueel ervaart.

Wat kost het maken van een virtuele tour?

Voor één virtuele 3D tour van een ruimte <450m2 rekenen wij gemiddeld €350,-. Bekijk onze tarieven of vraag naar onze pakketprijzen.

Hoe verloopt het proces?


1. INTAKE

We denken graag mee om een zo goed mogelijke virtuele tour te realiseren. Bij een kop koffie bespreken we uw wensen, bezoeken de locatie en bekijken de ruimtes. Tijdens een korte brainstormsessie ontwikkelen we samen met u het meest ideale plan van aanpak.


2. OFFERTE

Aan de hand van uw wensen, het aantal ruimtes, de oppervlakte/grootte en eventuele extra wensen stellen we een offerte op.


3. PLANNING

Na ontvangst van uw akkoord op de offerte plannen we de werkzaamheden in. Afhankelijk van het aantal ruimtes en de locaties schatten we de benodigde tijd in.

Via de online agenda (binnenkort beschikbaar) ziet u welke dagen wij beschikbaar zijn.


4. OPNAMES

Een van onze medewerkers komt op de afgesproken data op de locatie(s) langs voor het maken van de opnamen en de styling.


5. EDIT, ONTWIKKELING & TOEVOEGEN HOTSPOTS

Met onze speciale software kopellen we alle opnamen aan elkaar en ontwikkelen de virtuele tour. Dit neemt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen in beslag.

Na de edit waarbij wij eventuele overbodige scans en onduidelijkheden nalopen ontvangt u de eerste oplevering en bespreken het resultaat. Ondertussen plaatsen we de hotspots en aanvullende informatie en sturen u de updates.


6. OPLEVERING

Zodra de tour naar tevredenheid is verwerkt, sturen we de virtuele tour definitief naar u toe. Het plaatsen van de virtuele tour op uw website is zeer eenvoudig. De door ons aangeleverde link of iFrame kunt u direct plaatsen, koppelen en embedden.


7. SUPPORT

Indien gewenst helpen we u met het plaatsen van uw virtuele tour(s). Na oplevering van bieden we ook online support en passen indien gewenst uw virtuele tour tussentijds aan.


8. PROMOTIE & ACTIVATIE

Ter promotie van uw nieuwe virtuele beleving kunnen wij u ook adviseren in het realiseren van een minicampagne of activatie met VR brillen. Wilt u zelf een aantal VR-brillen aanschaffen dan kunnen wij deze ook voor u laten maken en bedrukken in uw huisstijl!

Hoe snel kan ik een virtuele tour laten maken en inzetten?

Indien gewenst kunnen wij binnen 1 week uw eigen standaard virtuele tour maken en opleveren. De tijd die wij nodig hebben voor het toevoegen van extra hotspots is afhankelijk van de hoeveelheid en beschikbaarheid van de content.

Hoe kan ik de virtuele tour embedden in mijn website of social mediakanalen?

Bij oplevering van de virtuele tour(s) ontvangt u een standaard instructiehandleiding met uitleg hoe u deze kan embedden. Het plaatsen van de virtuele tour op uw website is echter zeer eenvoudig. De door ons aangeleverde link of iFrame kunt u direct implementeren, koppelen en embedden.

Hoe kan ik de virtuele tour bekijken?

Elke virtuele tour is te bekijken via een smartphone, tablet, PC of VR-bril. Via een unieke URL kunt u elke virtuele tour implementeren op uw website of social mediakanalen.