Close

VR trainingen & E-learning

Ben je binnen je organisatie verantwoordelijk voor het trainen van personeel? Dan weet jij ongetwijfeld dat de beste trainingsresultaten uit de praktijk komen. Met een virtual reality training (VR- of E-learning) haal je die praktijk, zonder tijdrovende en kostbare verplaatsing van personeel, naar binnen in je trainingsruimte.

De voordelen van een VR training?

  • Cursisten zijn beter voorbereid op toekomstige situaties
  • Realistische ervaringsfactor
  • Individueel of in groepsverband
  • Hoge mate van beleving
  • Tijd en kostenbesparend

VR trainingen zijn uitermate geschikt voor het trainen van (nieuwe) medewerkers. Via realistisch nagespeelde scenario’s herkennen en ervaren medewerkers toekomstige situaties veel beter. Ze worden uitgebreid getraind en zijn optimaal voorbereid op meerdere praktijk gebeurtenissen. 

Door toevoeging van interactieve toets momenten en verhelderende korte wrap-ups houden medewerkers overzicht en regie over de training. De door de cursisten gemaakte keuzes geven inzicht in mogelijke verbeterpunten en worden in overzichtelijke rapportages weergegeven.

Onze virtuele oplossingen worden in de breedste zin van het woord ingezet. Van veiligheidsinstructies tot het trainen van leidinggevenden in verzuim situaties.


Warp VR Partnership

Bij White Paper hebben we alle knowhow in huis voor het ontwikkelen van complete virtuele trainingsscenario’s t.b.v. diverse sectoren. 

Wij gebruiken Warp Studio als digitaal platvorm voor het creëren, distribueren en analyseren van al onze stand alone Virtual Reality trainingen.

Wij helpen je graag met het formuleren van doelstellingen, schrijven van scripts ende productie van aantrekkelijke virtuele scenario’s. Samen zetten we de volgende stap en maken je ambities ‘meer dan’ waar.